Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 535.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen

Handgrepen

Handgrepen

Een meubeldeur of keukendeur maak je helemaal af met een handgreep of kastknop. In ons assortiment hebben wij veel verschillende handgrepen voor keukens. De keukengrepen zijn in veel soorten, maten en materialen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de mat zwarte handgrepen, maar ook goudkleurig, zilver en wit. Qua materialen kun je denken aan aluminium, messing, nikkel, staal en hout.

De keuze voor de juiste handgreep is natuurlijk afhankelijk van het design van de betreffende deur en daarbij is smaak erg bepalend. Wil je een keukendeur of meubeldeur liever greeploos openen? Dan kun je een druksnapper met buffer of druksnapper met magneet gebruiken. Dit geeft een luxe, moderne uitstraling. De druksnappers openen de deur door middel van het druksysteem.

Keukenhandgrepen

Ontdek onze uitgebreide collectie keukenhandgrepen en transformeer jouw keuken tot een ware blikvanger! Als dé specialist in keukenaccessoires begrijpen we het belang van keukenhandgrepen die niet alleen de uitstraling van jouw keuken verbeteren, maar ook zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Een handvat is de finishing touche van jouw keukenkast. Onze keukenhandgrepen zijn verkrijgbaar in een diverse reeks stijlen, zodat je zeker de perfecte match vindt voor jouw keukeninterieur. Van strak en modern tot klassiek en tijdloos, onze keukenkast handgrepen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij verschillende keukenstijlen.

Leren handgrepen

Een leren handgreep geeft jouw meubel een stoere, natuurlijke look. De leren handgrepen zijn leverbaar in diverse kleuren, namelijk lichtbruin, donkerbruin en zwart. De meest verkochte varianten zijn de lichtbruine (cognac look-a-like) en donkerbruine. Naast de bekende greepjes zijn er ook leren meubelknoppen, deze zijn wat kleiner en geven daardoor een subtieler accent aan deuren/ lades. Omdat leer een natuurproduct is, is het belangrijk om rekening te houden met kleine kleurverschillen. Een zwarte leren handgreep zorgt voor een mooi kleurcontrast op bijvoorbeeld een witte keukendeur of meubeldeur. Laat de greepjes op meerdere kamers terugkomen om te zorgen voor een mooie eenheid! Wissel daarbij tussen de lichtbruine en donkerbruine variant voor een eigenwijze tint.

Industriële handgrepen en meubelknoppen

Industriële handgrepen kenmerken zich door een ruw, vaak minder afgewerkt, oppervlak. Vaak zijn lasnaden nog zichtbaar en heeft de greep een gebruikte look. We zien vaak dat deze handgreepjes worden gebruikt in combinatie met steigerhouten of eikenhouten meubels. Maar zo’n industriële keukenhandgreep kan ook een leuk accent zijn als tegenhanger bij strakke meubels.

Handgrepen keukens

In een keuken zijn vaak handgrepen met verschillende maatvoeringen nodig, hierom bieden wij ook kastgrepen aan met een groot formaat. Keukenkast handvaten zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Om eenheid en rust te creëren is het raadzaam om alle handgrepen keuken uit één serie te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor antieke meubelknoppen als je een antieke keuken hebt. Een serie is gelijk qua materiaal en kleur, alleen de lengte van de meubelgrepen is anders. Als je een keuze hebt kunnen maken zie je bij de opties alle leverbare maatvoeringen van onze handgrepen voor keukens en meubelen. Kun je de gewenste maat niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Montage van de handgreepjes of -knoppen

Meubelgrepen zijn te monteren met boutjes M4, welke verkrijgbaar zijn met de bijpassende lengte voor de betreffende greep. Een andere optie is het gebruiken van afbreekboutjes. Deze zijn eenvoudig op de gewenste lengte afgebroken/afgezaagd te worden.