Projecten
Al 283.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Zwenkwielen en rollen

Zwenkwielen en rollen

Zwenkwielen

Op deze pagina vindt u de verschillende categorieën zwenkwielen en -rollen. Er is keuze uit design zwenkwielen, industriële zwenkwielen, stoelwielen, platentrolleys en meubelrollen. Het hangt helemaal van de toepassing en uw wensen af welke categorie en materialen (zoals rubber, kunststof, rvs en elastisch rubber) u nodig heeft.

In alle categorieën vindt u verschillende materialen, wiel diameters, kleuren en uiteraard hebben de wielen verschillende draagvermogens. Let hier dan ook goed op, zeker als u een hele zware kast heeft. Kies dan bijvoorbeeld voor de varianten met een draagvermogen van 200 kg.

Design

Deze categorie heeft de mooiste zwenkwielen en zijn het meest geschikt als de wielen mogen opvallen. Het past in een modern en strak interieur en geeft een luxe uitstraling. Ze zijn geschikt voor gebruik onder kasten, bureau's, tafels of stoelen en daarbij heeft u keuze uit wielen met of zonder rem.

Industriële zwenkwielen

Deze zwenkwielen passen perfect in een industrieël interieur, met name vanwege de stalen behuizingen. De wieltjes zelf zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk wit, grijs, zwart en geel. In deze categorie vindt u ook zwaarlast wielen.

Stoelwielen

Zoals de naam al aangeeft worden deze zwenkwielen het meest gebruikt voor (bueau)stoelen, maar ze kunnen uiteraard ook gebruikt worden onder kasten, bureau's en tafels. Houd bij de bureaustoel wiel ook rekening met de ondergrond, zeker als de stoel dagelijks gebruikt wordt. De ene wiel is namelijk gemaakt voor een harde ondergrond zoals parket en de andere voor een zachte ondergrond zoals tapijt.

Meubelrollen

Hoewel vrijwel alle zwenkwielen en -rollen voor meerdere doeleinden zijn te gebruiken, kunt u in deze categorie terecht voor specifieke meubelrollen. Denk daarbij aan een bedbakrol, bokrol, kastwielen (30kg - 50kg) en zwenkbare kogelrollen.

Platentrolleys

Als u op zoek bent naar platentrolleys of een meubelhond, heeft u bij ons snel het juiste product gevonden. U heeft keuze uit een platentrolley met luchtwielen (belastbaarheid 200 - 300 kg) of met polyamide wielen (belastbaarheid 500 - 600 kg).