Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Deurbeslag / Schuifdeurbeslag / Schuifdeur sluitingen

Schuifdeur sluitingenBezig met laden...
WC-sluiting deurslot rond - voor schuifdeuren
€29,79
prijs per stuk
WC-sluiting deurslot vierkant - voor schuifdeuren
€31,89
prijs per stuk
Slot voor schuifdeur kast met sleutel - rond
€37,19
prijs per stuk
Slot voor schuifdeur kast met sleutel - vierkant
€37,89
prijs per stuk
Schuifdeurslot voor kastdeuren
€4,09
prijs per stuk
Hettich Wingline 26 middenscharnier
€7,89
prijs per stuk
Schuifdeur slot - zwart
€79,39
prijs per stuk
Schuifdeur slot - nikkel mat
€78,79
prijs per stuk

Schuifdeur sloten

Met schuifdeursluitingen kan een schuifdeur handmatig worden afgesloten. Een goede schuifdeursluiting voorkomt tocht langs de schuifdeur. Ook kan een schuifdeur met schuifdeursluiting niet te ver uit zijn rails rollen. Een softclose schuifdeur sluiting zorgt dat een schuifdeur zacht en geruisloot sluit. Een softclose schuifdeur sluiting beschermt niet alleen de deur maar ook de muur.

Schuifdeurslot binnendeur

Schuifdeuren zijn onder andere erg praktisch voor kleine ruimtes. Wanneer een draaideur niet past, is een schuifdeur de ideale oplossing. Een voordeel van een schuifdeur met een schuifdeurslot is dat u deze eenvoudig kunt afsluiten. Een schuifdeur slot is dus een goede toevoeging wanneer u bijvoorbeeld een badkamer schuifdeur wilt maken. Ook op andere schuifdeuren die naar kamers leiden waar privacy gewenst is kan een schuifdeursluiting goed van pas komen. Bij ons vindt u de juiste schuifdeursloten voor uw schuifdeur(en). Bij ons worden de deursloten voor schuifdeuren geleverd met twee rozetten, een slotplaatje, sleutels en het cilinderslot.

Schuifdeursloten met WC-sluiting

Naast schuifdeursloten voor reguliere schuifdeuren, verkoopt Meubelbeslagonline ook schuifdeursloten aan met een speciale WC-sluiting. Deze worden aangeboden in een vierkanten en ronde variant. Deze schuifdeursloten worden geleverd met een sluitplaat, bijpassende schroeven, twee rozetten, de deurgreep en uiteraard het slot zelf.

Haakslot schuifdeur

Een bekende variant schuifdeursluiting is een haakslot. Een schuifdeur haakslot haakt als het de schuifdeur vast aan de wand waaraan deze hangt.s Op deze manier blijft een schuifdeur gesloten. Een haakslot voor schuifdeuren is de meest eenvoudige manier om schuifdeuren te vergendelen Een haakslot bestaat uit twee onderdelen: het schuifslot en de tegenplaat. Het ene deel wordt op de deur bevestigd en het andere deel op de wand. Een haakslot voor schuifdeuren is erg eenvoudig te monteren.