Projecten
Al 291.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Kastinrichting / Apothekerskasten

Apothekerskasten

Apothekerskast keuken

Deze kasten worden veelal gebruikt in de keuken, waarbij voor alle keukens een geschikte variant te vinden is. Ook qua uiterlijk zijn apothekerskasten helemaal naar eigen smaak te maken waardoor ze zowel bij een moderne, industriële als klassieke keuken passen.

Voordelen apothekerskast

De apothekerskasten zijn te herkennen aan de smalle, langwerpige vorm. Het grootste voordeel hiervan is dat er weinig ruimte in beslag wordt genomen, maar er wel veel opbergruimte wordt gecreëerd. De kasten maken met name gebruik van de hoogte. U kunt hier veel kruidenpotjes, flessen en potten in kwijt. Ook zijn er lage varianten te verkrijgen, waar u bijvoorbeeld apparatuur in kwijt kunt.

Keuken ontwerp(en)

Als u graag uw eigen keuken wilt ontwerpen, kunt u alle kanten op. Wij adviseren dan ook zeker om een apothekerskast op maat in het ontwerp mee te nemen. De inhoud van de kast is helemaal aanpasbaar naar uw wens, met name door de accessoires zoals inhangkorven en inhangbodems. Ook heeft u keuze uit de breedte en hoogte, waardoor ze in alle keukens passen. Bent u op zoek naar iets specifieks, of wilt u advies over het ontwerpen van uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op.

Varianten

- De Kessebohmer Dispensa is met name geschikt in hoge kasten van 25 tot 60 cm breed;
- Dispensa Junior is een lage apothekerskast;
- Tandem Side van Kessebohmer glijdt naar voren bij het openen en sluit gedempt;
- Een onderkast uittrekelement is een lage apothekerskast geschikt voor de smalle kasten van 11.2cm - 15cm breed.