Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Kastinrichting / Garderobebeslag

Garderobebeslag

Garderobebeslag

Meubelbeslagonline levert een breed aanbod aan producten die gebruikt kunnen worden voor het organiseren van kledingkasten. Daarnaast kunt u in ons assortiment veel jashaken en kapstokhaken vinden.

Garderobestangen en kledingstangen

Voor het overzichtelijk ophangen van kleding kunt u een garderobestang gebruiken. Deze stang, ook wel kledingroede genoemd, kan eenvoudig gemonteerd worden door links en rechts een roedehouder in de kast te monteren. De roede kan vervolgens in de roedehouders gehangen worden. Wij leveren garderobestangen van staal en van aluminium. Deze stangen zijn leverbaar in de lengte 600 mm, 1000mm en 1200 mm. U kunt de garderobestang eenvoudig op maat zagen met een ijzerzaag.

Garderobeliften en kledingliften

Heeft u een hoge kledingkast en wilt u deze hoogte optimaal benutten? Kies dan voor een garderobelift. Een garderobelift is een garderobestang die met een simpele handeling uit de kast gedraaid kan worden. Door aan de hendel te trekken zal de garderobestang naar beneden klappen waarna u de kleding eenvoudig kunt pakken. Afhankelijk van de kastbreedte kan gekozen worden voor een geschikte uitvoering. De meeste systemen zijn eenvoudig op de benodigde breedte af te stellen door de roede uit te schuiven.