Projecten
Al 479.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle verzending!
Lades / Laden op maat

Laden op maat

Wij leveren voorgemonteerde lades op maat van het merk Blum. Deze laden worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in 5 tot 10 werkdagen. U heeft de keuze uit de Blum Tandembox Antaro, de Blum Legrabox of de TA'OR box laden. Bekijk hieronder de mogelijkheden van laden op maat.


Lade op maat online bestellen

Op onze website kunt u alle onderdelen bestellen voor het maken van een lade. Wilt u liever een complete lade bestellen? Dat kan! Wij kunnen volledig voorgemonteerde laden leveren van diverse merken. Omdat laden leverbaar zijn in diverse hoogte maten kunt u zowel bestekladen, voorraadladen en binnenladen bestellen.

Blum Legrabox laden

Wanneer u een keukenlade zoekt die qua vormgeving helemaal van deze tijd is kunt u kiezen voor de Blum Legrabox. Deze lade kenmerkt zich door de smalle, rechte zijwanden die volledig doorlopen tot op de bodem. Dit zorgt ervoor dat u de ruimte optimaal kunt benutten. De Legrabox is leverbaar in de meerdere kleuren. Naast de standaard witte kleur kunt u ook kiezen voor een grijze, zwarte of polarzilveren lade. De bodem en achterwand worden standaard meegeleverd in dezelfde kleur als de zijwanden. Wanneer u een lade achter een deur wilt plaatsen kunt u een binnenlade gebruiken. Een binnenlade kan ook achter het front van een onderliggende lade geplaatst worden. De Legrabox is ook leverbaar in de RVS uitvoering.

Blum Tandembox

De Tandembox lade van Blum is al jaren een veel verkochte keukenlade. Met de schuin aflopende zijwanden en de losse reling is deze lade qua vorm traditioneler te noemen. Wanneer u kiest voor de Tandembox kiest u meteen voor kwaliteit. De softclose ladegeleider die standaard wordt meegeleverd zorgt voor meer comfort in uw keuken. Wanneer u deze lade greeploos wilt kunnen openen kunt u kiezen voor de optionele tip-on unit. Met een draagvermogen van 30 kg is de lade te gebruiken voor de meest voorkomende toepassingen. Wanneer een zwaarder model gewenst is kunt u kiezen voor de 65 kg ladegeleider. 

Grass Vionaro

Sinds kort hebben wij naast de Blum laden ook maatwerk lades van het merk Grass. De Grass Vionaro is vergelijkbaar met de Blum Legrabox. De smalle, rechte zijwanden geven deze lade een moderne, eigentijdse uitstraling en zorgen voor optimaal gebruik van de ruimte. De meegeleverde Grass Dynapro ladegeleiders zijn standaard voorzien van een softclose functie en optioneel uit te breiden met een tipmatic unit voor greeploos openen. Grass is net zoals Blum een professioneel A-merk waarvan we divers beslag terug zien komen in keukens uit het hogere segment. Op onze website kunt u behalve maatwerk laden ook de ladegeleiders, klepbeslag en scharnieren van dit merk terug vinden. Bekijk de categorie om het gehele assortiment van de Vionaro lade te bekijken.

Blum TA'OR box 

Met de TA'OR box lade is het mogelijk om een volledig naar wens samengestelde lade samen te stellen. Met een keuze uit 10 verschillende kleuren/decors heeft u grote vrijheid bij het bestellen van de gewenste lade. U kunt onder andere kiezen uit eikenfineer en notenfineer maar ook uit uni kleuren zoals wit en onyxgrijs.