Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Deurbeslag / Schuifdeurbeslag / Schuifdeursystemen / Schuifdeursysteem deuren

Schuifdeursysteem deuren

Schuifdeursysteem deuren

Met deur schuifdeursystemen maakt u eenvoudig een schuifdeur. Een schuifdeur is een deur die geopend wordt door deze langs de muur open te schuiven. Een reguliere binnendeur slaat open. Deze neemt dus meer oppervlak van uw woning in beslag dan een schuifdeur. Naast schuifsystemen voor binnendeuren hebben wij ook schuifdeursystemen voor kasten. Een schuifdeursysteem maakt u helemaal compleet met een schuifdeursluiting.

Schuifdeur binnen

Al onze schuifsystemen zijn geschikt voor binnendeuren. Ze zijn geschikt als barndeur schuifsysteem en loftdeur schuifsysteem. Met een schuifdeur kunt u binnen eenvoudig ruimtes van elkaar afsluiten. Een schuifdeur kan niet allen worden ingezet als binnendeur maar ook als roomdivider. Een groot voordeel van een schuifdeur is dat deze ruimtebesparend werkt. Een schuifdeur is erg populair bij inloopkasten in de slaapkamer. Naast een enkele schuifdeur kunt ook met onze systemen ook een dubbele schuifdeur maken.

Schuifdeur woonkamer

In de woonkamer is een schuifdeur vaak een eyecatcher of statement piece. U vindt bij ons schuifdeursystemen in diverse kleuren zodat u altijd een exemplaar vindt die bij uw interieur past. Vooral schuifdeursystemen in het zwart en wit zijn erg populair. Wilt u gaan voor eenheid in het interieur? Combineer dan onze binnendeur schuifsystemen met ander deurbeslag in eenzelfde kleur als bijvoorbeeld deurklinken of rozetten.

Industriële schuifdeur

Ook voor industriële schuifdeuren komen onze schuifsystemen voor deuren goed van pas. Wanneer u opzoek bent naar en industrieel schuifdeursysteem zijn zwarte schuifdeursystemen en robuuste systemen met grote wielen een zeer geschikte keuze. Bij een industrieel interieur mag het beslag namelijk gezien worden. Industriële schuifdeursystemen worden aan de wand of het plafond bevestigd.