Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Meubelbeslag / Handgrepen / Zwarte handgrepen

Zwarte handgrepen

Tegenwoordig zijn zwarte meubelgrepen erg in trek omdat ze tijdloos zijn. Deze zijn perfect te combineren met een stoerdere industriële look, of juist een moderne en strakkere stijl. Het toevoegen van zwarte handgrepen en knoppen is een makkelijke manier om de uitstraling van meubels compleet te veranderen. Voeg als deurbeslag zwarte deurgrepen toe om voor eenheid in het interieur te zorgen.
Bezig met laden...
Leverbaar in meerdere maten
Handgreep van RVS ZWART
€10,19
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Handgreep van RVS, rond ZWART
€7,99
prijs per stuk
Zwarte T-knop
€9,79
prijs per stuk
Meubelknop zwart mat 17 mm
€6,49
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Meubelknop zwart geanodiseerd
€6,89
prijs per stuk
Greeplijst L-profiel zwart aluminium (2,5 of 5 meter)
€105,19
prijs per stuk
Meubelknop aluminium zwart
€4,49
prijs per stuk
Meubelknop aluminium zwart
€9,19
prijs per stuk
Meubelgreep L-vormig, zwart
€11,39
prijs per stuk
Meubelknop 16 mm, zwart
€8,59
prijs per stuk
Meubelknop zwart mat 18 mm
€5,59
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Handgreep zwart 224 mm
€14,09
prijs per stuk
Zwarte veter meubelknop
€11,09
prijs per stuk
Leverbaar in meerdere maten
Holle greep, zwart
€1,39
prijs per stuk

Zwarte handgrepen in het interieur

Zwarte handgrepen en kastknoppen zijn tijdloos en passen in elk interieur. Strakke, rechte handgrepen passen perfect in een industriële of moderne inrichting. Smalle, zwarte grepen kunnen worden gebruikt voor een Scandinavische look. Combineer een donkere greep met een kastdeur of front van licht hout, voor een opvallend en speels contrast. Breed, smal, fijn, robuust en stoer, voor elk interieur is er een passende zwarte greep. 

Allerlei materialen

Wij leveren zwarte meubelgrepen en deurknoppen gemaakt van veel verschillende materialen. Onze grepen zijn van roestvrij staal (RVS), aluminium, zink, zamak, staal en/of leer. Voor alle toepassingen in en om het huis bieden wij een greep van geschikt materiaal. De grepen zijn mat zwart, geëpoxeerd, vierkant of rond afgewerkt. Ideaal voor kastjes en lades, bijvoorbeeld in uw keuken.

Zwarte handgrepen voor alle toepassingen 

Voor elke situatie bieden wij een zwarte handgreep. Greeplijsten worden met name gebruikt voor een semi greeploze, strakke keuken. Er is keuze tussen greeplijsten met L-profiel en C-profiel. Meubelknoppen zien we vaak terug op lades of deuren van een kast. Een tweezijdige schuifdeurgreep zorgt ervoor dat een deur gemakkelijk open en dicht kan worden geschoven. Andere opties die wij bieden zijn de standaard meubelgreep, beugelgreep, T-knoppen en L-vormige grepen.

Het formaat is belangrijk

Om de grepen snel en moeiteloos op uw meubelstuk te monteren, is de juiste afmeting zeer belangrijk. Naast de breedte, lengte en hoogte is ook de gatafstand van groot belang. Dit is de afstand tussen de twee boorgaten. Controleer deze afmeting altijd voor het kopen van een nieuwe greep. Onze grepen zijn leverbaar in verschillende lengtes en boormaten. Greeplijsten leveren wij in 2,5 en 5 meter. De gewenste lengte kan tijdens het bestellen worden geselecteerd. Boormaten staan bij de productspecificaties aangegeven.