Projecten
Al 283.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Kastsloten

Kastsloten

Kastsloten

Om een kast goed af te sluiten is de keuze voor het juiste kastslot erg belangrijk. Meubelbeslagonline heeft een breed assortiment kastsloten. Naast de standaard schuifsloten leveren wij drukknopsluitingen en cijfersloten. 

Kastslot met sleutel

Wilt u liever uw kast afsluiten met een sleutel? Dat kan met een meubelslot. Dit type slot kunnen wij gelijksluitend en verschillend sluitend leveren. Wanneer u meerdere gelijksluitende sloten koopt zullen deze allemaal dezelfde sleutels hebben.

Bij een verschillend sluitend slot zal elk slot een andere (unieke) sleutel hebben. In de meeste gevallen is het mogelijk om hierbij een hoofdsleutel te bestellen waarmee alle kastsloten geopend kunnen worden. We zien dat dit slot veel gebruikt wordt in scholen en sportscholen.

Spansluiting

Een spansluiting wordt gebruikt om een deur of klep stevig af te sluiten. Met één simpele beweging kunt u de spansluiting sluiten of openen. Bij sommige spansluitingen is het mogelijk om een hangslot toe te voegen. Wij leveren RVS spansluitingen die geschikt zijn voor buiten toepassingen.