Projecten
Al 250.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Klepscharnieren / Opgaande klep / Kessebohmer Free Space

Kessebohmer Free SpaceBezig met laden...
Kessebohmer Free Space, wit
€24,95
prijs per set (links + rechts)
Kessebohmer Free Space, lichtgrijs
€24,95
prijs per set (links + rechts)
Kessebohmer Free Space, antraciet
€24,95
prijs per set (links + rechts)
Kessebohmer Free Space, wit PUSH TO OPEN
€26,25
prijs per set (links + rechts)
Kessebohmer Free Space, lichtgrijs PUSH TO OPEN
€26,25
prijs per set (links + rechts)
Kessebohmer Free Space, antraciet PUSH TO OPEN
€26,25
prijs per set (links + rechts)

Klepscharnier Kessebohmer Free Space

De Free Space van Kessebohmer is een nieuw type klepscharnier, welke valt onder opgaand klepbeslag. Deze wordt voornamelijk toegepast in de keuken, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden op kantoor, in caravans en campers of gewoon in de woonkamer.

De Free Space kenmerkt zich door de geringe inbouwdiepte van 63 mm. Door deze inbouwdiepte is dit beslag uitermate geschikt voor ondiepe kasten. De inbouwhoogte van 173 mm is ook compact te noemen. U kunt de Free Space dan ook gebruiken voor kleppen met een hoogte vanaf 225 mm. Afhankelijk van het klepgewicht is de maximale klephoogte 650 mm. Wilt u meer weten over het draagvermogen? Bekijk dan de tabel in de productomschrijving.

Klepscharnieren voor greeploze kleppen

Deze opgaande klep is leverbaar in twee varianten. Wanneer u greepjes wilt monteren kunt u kiezen voor de standaard uitvoering. Voor greeploos openen verkopen wij de push to open variant, waarbij u standaard de druksnapper ontvangt.

Na montage kunt u de klep openen door hierop te drukken. Vervolgens zal die ver genoeg open gaan om met uw hand tussen de kast en de klep te komen, waardoor u deze handmatig verder kan openen. Tijdens het sluiten zal de klep altijd handmatig dichtgedrukt moeten worden tot de druksnapper weer vergrendeld is.

Diverse kleuren klepbeslag

De Free Space is leverbaar in de kleuren zwart, wit, lichtgrijs en antraciet. Door deze uitgebreide kleurenselectie is er altijd een set te vinden die past bij uw meubel. Het beslag is gepoedercoat, wat zorgt voor een mooie uitstraling.