Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden! *
Al 560.000 tevreden klanten
Kastinrichting / Kledingkast inrichting / Kledinghanger uitschuifbaar

Kledinghanger uitschuifbaarBezig met laden...
Ruimtebesparende kledinghanger uitschuifbaar - metaal - 300 mm
€5,19
prijs per stuk
Ruimtebesparende kledinghanger uitschuifbaar - metaal - 350 mm
€6,65
prijs per stuk
Ruimtebesparende kledinghanger uitschuifbaar - metaal - 400 mm
€7,01
prijs per stuk
Ruimtebesparende kledinghanger uitschuifbaar - metaal - 450 mm
€7,86
prijs per stuk
Ruimtebesparende kledinghanger uitschuifbaar - metaal - 500 mm
€8,08
prijs per stuk
Uitschuifbare broekhanger met softclose - 9 broeken
€134,29
prijs per stuk
Uitschuifbare broekhanger met softclose - 8 broeken
€123,89
prijs per stuk
Broekenhouder uitschuifbaar voor 11 broeken
€55,39
prijs per stuk

Kledinghanger uitschuifbaar

Een uitschuifbare kledinghaak is een efficiënte en voordelige manier om de kledingkast optimaal in te richten. Aan de uittrekbare kledinghaak kunnen meerdere kledinghangers worden opgehangen. Je trekt de kledinghaak vervolgens eenvoudig uit de kast, zodat je direct bij alle kleding kunt. Eén van de extra voordelen van de uitschuifbare kledinghangers is dat de kleding niet zal kreuken. Bij allemaal losse kledinghangers in de kast zal dit juist wel snel gebeuren. Daarnaast is het ook nog eens erg gemakkelijk om de uitschuifbare kledinghaken te monteren. Met een aantal spaanplaatschroeven bevestig je deze namelijk aan de onderzijde van de legplank in de kledingkast. Bekijk wel goed of de gekozen kledinghaak in de kast past. Alle afmetingen vind je bij de productomschrijvingen.
 

Broekenrek uitschuifbaar

Naast de uitschuifbare kledinghaken zijn er ook speciale uitschuifbare broekenrekken. Deze zijn in het bijzonder ontworpen om broeken netjes en ongekreukt op te kunnen hangen en weer uit de kast te kunnen halen. Zeker voor pantalons en andere kreukgevoelige broeken is dit een prettige oplossing. De broekenrekken zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor 8 broeken, 9 broeken of 11 broeken en vanzelfsprekend in verschillende materialen.
 

Slimme oplossingen voor de kledingkast

Het optimaal benutten van de ruimte in de kledingkast is makkelijker met de slimme oplossingen voor deze kasten. Het assortiment garderobebeslag wordt daarom regelmatig uitgebreid. Zo helpen we jou met de beste inrichting van jouw kledingkast. Voor hoge kledingkasten kan er bijvoorbeeld een garderobelift worden gemonteerd en voor het midden van de kast kan een garderobestang naar wens worden geplaatst. Kun je een gewenst product niet vinden op onze webshop? Vraag dan zeker even naar de mogelijkheden.