Projecten
Al 442.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Interieurbeslag / Kapstokhaken

Kapstokhaken

Kapstokhaken

Met de juiste kapstokhaak maakt u de inrichting van uw hal af. Met een aantal kapstokhaken maakt u een kapstok die helemaal naar uw eigen wens is. Kapstokhaken zijn uitermate geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld jassen en tassen. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor een kapstokhaak met 1, 2 of 3 haken. Combineer verschillende vormen en kleuren kapstokhaakjes voor een speels effect. Op onze website kunt u een uitgebreid aanbod van kapstokhaken vinden van de materialen RVS, staal en aluminium.

Zwarte kapstokhaken

Bij ons vindt u een ruim assortiment zwarte kapstokhaken in diverse uitvoeringen. Deze zwarte kapstokhaken zijn ideaal om een kapstok industrieel of stoere zwarte kapstok te maken. Een zwarte kapstokhaak multifunctioneel en in meerdere ruimtes toe te passen. Gebruik de kapstokhaken bijvoorbeeld in de badkamer of keuken als handdoekhouder. 

Kapstokhaakjes

Onze kapstokhaken zijn verkrijgbaar in diverse formate van grote kapstokhaken met meerdere haken naar kleine enkele kapstokhaakjes. Daarnaast hebben wij ook plafondhaken in het assortiment die ideaal zijn voor het gebruik onder een plank. Onze kapstokhaakjes zijn onder andere verkrijgbaar in het zwart, goud, zilver, blauw, brons en groen.