Projecten
Al 260.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Deurbeslag / Deurklinken / Deurklinken Wit
Filter

Deurklinken Wit

Wit deurbeslag zal het in ieder interieur goed doen. Wit is een tijdloze kleur die met alle andere kleuren prima te combineren is. Geplaatst op een witte deur zal een witte deurklink voor een frisse, minimalistische uitstraling zorgen. Witte deurkrukken passen dus perfect binnen een minimalistisch of Scandinavisch interieur. Een witte klink geplaatst op een donkere deur zal er echt uitspringen en een opvallend detail zijn.
Bezig met laden...
Deurklink Wit Bjorn op ronde rozet 52 x 10 mm met nokken
€32,95
prijs per Set
Deurklink Wit Bastiaan op ronde rozet 52 x 10 mm met nokken
€32,95
prijs per Set
Deurklink Wit Minos op vierkant rozet 55 x 55 x 10 mm met nokken
€32,95
prijs per Set
Deurklink wit Hera op vierkant rozet 55x55x10 mm met nokken
€32,95
prijs per Set

Witte deurklinken in het interieur

Wit is een rustige, tijdloze kleur die met alle kleuren te combineren valt. Om deze reden passen witte deurkrukken in iedere interieur. Wit beslag zal het extra goed doen binnen rustige interieurstijlen. Minimalistich, Scandinavisch, bohemian en Japandi zijn enkele woonstijlen waar een deurkruk in de kleur wit perfect tot zijn recht zal komen. De kleur wit creëert rust en licht en geeft een verfrissende uitstraling aan de woning. Een witte kruk is te combineren met een witte rozet of witte toiletsluiting zodat ze voor elke deur en ruimte geschikt zijn.

Geschikte materialen

Deurkrukken worden vaak dagelijks meerdere malen gebruikt. Het is daarom belangrijk dat deze gemaakt zijn van een materiaal wat sterk en slijtvast is. De witte deurklinken uit ons assortiment zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een licht en sterk materiaal dat niet snel beschadigd. Het aluminium deurbeslag is voorzien van een witte coating.

Wit deurbeslag met nokken

Alle witte deurkrukken uit deze categorie zijn voorzien van nokken. Deze nokken zitten vast aan het witte rozet. De nokken zorgen ervoor dat de witte deurklink goed op zijn plek blijft zitten. Ze bevatten daarnaast ook een veer die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn startpositie.