Projecten
Al 374.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99,- (NL & BE)
Verzendkosten €5,75 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Kastinrichting / Bestekbakken / Bestekbakken hout Quercia

Bestekbakken hout QuerciaBezig met laden...
Eikenhouten bestekbak, 530 x 305 mm
€67,69
prijs per stuk
Eikenhouten bestekbak, 530 x 355 mm
€76,49
prijs per stuk
Eikenhouten bestekbak, 530 x 405 mm
€85,19
prijs per stuk
Eikenhouten bestekbak, 530 x 455 mm
€87,39
prijs per stuk
Eikenhouten inzet element, 100 x 305 mm
€24,19
prijs per stuk
Eikenhouten inzet element, 100 x 355 mm
€26,29
prijs per stuk
Eikenhouten inzet element, 100 x 405 mm
€28,59
prijs per stuk
Eikenhouten inzet element, 100 x 455 mm
€30,69
prijs per stuk

Bestekbakken eikenhout

Eikenhouten bestekbakken zijn de finishing touch voor uw keuken. Het materiaal hout geeft een warme en luxe uitstraling. Een bestekbak zorgt ervoor dat uw keukenlade strak en overzichtelijk is. Een lade wordt met behulp van een bestekbak netjes en opgeruimd zodat het juiste bestek snel bij de hand is. Onze bestekbakken kunnen worden gecombineerd met losse inzetelementen. Op die manier kan de lade naar wens worden ingevuld. 

Bestekbak en inzetelement

Wij hebben niet alleen bestekbakken van eikenhout in verschillende maten, maar ook met verschillende indelingen. Onze bestekbakken zijn naar wens samen te stellen met behulp van losse inzetelementen. Deze elementen zijn leverbaar in verschillende maten zodat niet alleen uw bestek in de bak past, maar ook ander keukengerei. 

Verschillende formaten houten bestekbakken

Onze houten bestekbakken variëren in breedte van  305mm tot en met 455mm. De bakken zijn 530mm diep. De eikenhouten inzetelementen zijn leverbaar in dezelfde breedtes als de bestekbakken. 

Bestekbakken eikenhout

Eikenhout geeft een warme, luxe en natuurlijke uitstraling aan uw keuken. Eikenhout is een sterke, massieve houtsoort. Dit hout is daarom een veelvoorkomende houtsoort binnen het interieur. Eikenhout wordt vaak gebruikt voor kasten, tafels of stoelpoten. Een bestekbak van eikenhout is een klein detail wat voor eenheid in het interieur kan zorgen. 

Antislipmat voor besteklade

Wij raden aan om een antislimat in uw keukenlade te gebruiken. Deze antislipmat voorkomt een eventuele verschuiving van de bestekbak of het bestek. Antislipmatten zijn leverbaar in verschillende kleuren zodat deze naadloos aansluiten in uw keuken. In ons assortiment vindt u matten in verschillende tinten grijs, zwart, wit  of bruin. Wij leveren ook antislipmat op rol, handig wanneer meerdere lades moeten worden voorzien van antislip. De matten zijn op maat te snijden waardoor deze in elke lade passen.