Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €5,99* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 500.000 tevreden klanten
Meubelbeslag / Handgrepen / Handgrepen kinderkamer

Handgrepen kinderkamer

Kinderkamer handgrepen

Door nieuwe kastknoppen op meubelstukken in de kinderkamer of babykamer toe te voegen kunnen deze geheel naar eigen smaak en stijl worden gepersonaliseerd. “Volwassen” meubilair kan zo eenvoudig vrolijk en speels gemaakt worden. In ons assortiment zijn vrolijk gekleurde meubelgreepjes voor de kinderkamer te vinden. Deze zijn zeer geschikt voor een stoere jongenskamer of meisjeskamer. Enkele kleuren die wij leveren zijn: zacht roze, roze, blauw, babyblauw en groen. De slaapkamer van de kinderen liever neutraal houden? Dat kan met witte of grijze greepjes.

Verschillende soorten grepen

Voor op elke kast, lade of commode kunnen wij een geschikt greepje leveren. Komgrepen voor de kinderkamer zijn veelal inliggend. Dit betekend dat ze in de deur of lade vallen waardoor ze hiermee één geheel vormen. Komgrepen worden regelmatig toegepast bij schuifdeuren. Daarnaast leveren we handgrepen en meubelknoppen in allerlei kleuren en vormen. Deze worden op de lade of kast gemonteerd.

Kinderkamer kastknoppen van kunststof

Ons assortiment met knopjes voor op de kinderkamer bestaat uit speelse knoppen van het materiaal kunststof. Dit is een relatief lichtgewicht materiaal en dus zeer geschikt in de vorm van een knop op een lade in de babykamer. Daarnaast is een meubelknop van kunststof eenvoudig te reinigen en behoeft het weinig onderhoud.

Natuurlijke vormen

Bij meubelbeslag voor op de kinderkamer of babykamer zien we vaak zachte, ronde vormen terugkomen. Strakke en hoekige lijnen kunnen hard overkomen en worden om die reden vaak vermeden. Daarnaast voelen ronde vormen ook nooit scherp aan. Dit maakt dat een ronde knop of greep vaak veiliger is voor op de kinderkamer dan een hoekige variant.