Projecten
Al 479.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle verzending!
Tuin / Paalkappen

PaalkappenBezig met laden...
Paalkap zwart 70 x 70 mm
€1,49
prijs per stuk
Paalkap zwart 90 x 90 mm
€1,89
prijs per stuk
Paalkap pyramide 70 x 70 mm
€1,39
prijs per stuk
Paalkap pyramide 90 x 90 mm
€1,79
prijs per stuk
Paalkap RVS 70 x 70 mm
€3,79
prijs per stuk
Paalkap RVS 90 x 90 mm
€4,49
prijs per stuk
Paalkap bolvormig 70 x 70 mm
€3,59
prijs per stuk
Paalkap bolvormig 90 x 90 mm
€5,09
prijs per stuk
Paalkap bolvormig zwart 70 x 70 mm
€3,39
prijs per stuk
Paalkap bolvormig zwart 90 x 90 mm
€4,49
prijs per stuk

Paalkappen

Paalkappen of paalornamenten kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken aan de moderne tuin. Het plaatsen van paalkappen op schutting- of tuinpalen waarborgt een nette afwerking en geeft de tuin net dat beetje extra. De meeste palen zullen een paalkap 90 x 90 mm of een paalkap 70 x 70 mm nodig hebben. Deze afmetingen vind je dan ook terug in ons assortiment. Vervolgens kun je kiezen uit zwarte paalkappen, zinken paalkappen en verzinkte paalkappen. Ga voor een piramidevormige paalkap of een paalkap met een rond design. Jouw favoriet uitgekozen? Dan wensen we je jarenlang plezier van jouw prachtig afgewerkte tuin!

Houten palen beschermen tegen rotten

Houten of kunststof schuttingpalen bescherm je eenvoudig met een paalkap. De paalkappen zorgen ervoor dat de palen niet worden aangetast door weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Naast de sierlijke afwerking die de tuin krijgt met de paalkappen, zijn ze dus ook nog eens super functioneel. De paalkappen worden voornamelijk gebruikt voor houten schutting- of tuinpalen, maar kunnen ook worden ingezet voor kunststof palen in de tuin.

Paalkappen 70x70 en 90x90

Zoals benoemd zijn er paalkappen van 70 bij 70 mm en paalkappen van 90 bij 90 mm opgenomen in het assortiment. In de meeste gevallen zal één van deze uitvoeringen geschikt zijn voor jouw klus. Is dit nu niet zo? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we voor je kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee richting een passende oplossing.

Meer tuinbeslag om de schutting te beschermen

Naast het plaatsen van paalkappen kun je meer voorzorgsmaatregelen treffen om de schutting en de palen in de tuin te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Monteer bijvoorbeeld een stormketting om schade aan de tuindeur te voorkomen bij harde windstoten of plaats paalbeveiliging om vandalisme te weren. Je vindt deze producten, het benodigde montagemateriaal en nog veel meer in de categorie divers tuinbeslag.