Projecten
Vakkundig en merkneutraal advies
Verzendkosten €6,49* (NL & BE)
Snelle verzending wereldwijd
Al 521.000 tevreden klanten

LoopslotenBezig met laden...
Intersteel loopslot magneet - zwart - met sluitkom
€17,69
prijs per stuk
Intersteel loopslot magneet - RVS - met sluitkom
€16,39
prijs per stuk
Intersteel loopslot - zwarte voorplaat - inclusief sluitplaat - 50 mm
€7,99
prijs per stuk
Intersteel Loopslot 50 mm RVS voorplaat, inclusief sluitplaat
€10,09
prijs per stuk
Intersteel loopslot - witte voorplaat - inclusief sluitplaat - 50 mm
€7,99
prijs per stuk

Loopsloten

Loopsloten worden vaak toegepast op binnendeuren die niet afgesloten hoeven te worden met een sleutel. Onze loopsloten bestaan uit twee onderdelen: het slot en de sluitplaat of sluitkom. Een loopslot wordt in de deur tussen de deurklinken bevestigd. In veel gevallen is de uitsparing hiervoor bij oude deuren al gemaakt, bij nieuwe deuren moet u deze nog in de deur frezen. De sluitplaat of sluitkom wordt ter hoogte van het deur loopslot op het kozijn gemonteerd.

Loopslot binnendeur

Bent u opzoek naar een goede sluiting voor uw binnendeur die niet op slot hoeft? Dan zijn loopsloten een erg geschikte optie. Wanneer uw deur wel op slot moet kunnen zijn onze badkamer en wc sloten of klaviersloten een geschiktere keuze. Loopsloten zijn lang en smal omdat deze in een deur moeten passen. Binnendeur loopsloten hebben een doornmaat van 50 mm en zijn afhankelijk van de variant die je kiest geschikt voor linksdraaiende deuren, rechtsdraaiende deuren of voor beide.

Loopslot zwart

Zwart is razend populair als het om deurbeslag en meubelbeslag gaat. Daarom leveren wij ook zwarte loopsloten. Een zwart loopslot kan onopvallend in een zwarte deur worden geïntegreerd of juist gecombineerd worden met een zwarte deurklink op een witte deur. Door het hoge contrast springt het deurbeslag van de laatste combinatie er echt uit. Ben je geen fan van de kleur zwart in het interieur? Dan hebben wij uiteraard ook witte loopsloten en rvs loopsloten.