Projecten
Al 450.000 tevreden klanten
Gratis verzending >€99 (NL & BE)*
Verzendkosten €5,99 (NL & BE)*
Snelle levering wereldwijd
Deurbeslag / Deursloten / Cilindersloten

CilinderslotenBezig met laden...
Intersteel Cilinderslot 55 mm inclusief sluitplaat
€9,59
prijs per stuk
Intersteel Cilinderslot SKG-gekeurd, RVS voorplaat 20x174 mm
€12,29
prijs per stuk
Intersteel Cilinderslot 55 mm Zwarte voorplaat, inclusief sluitplaat
€9,59
prijs per stuk
Cilinderslot zwart SKG-gekeurd, RVS voorplaat 20x174 mm
€28,79
prijs per stuk
Intersteel Cilinderslot zwart SKG klasse 2, RVS voorplaat 25x238 mm
€39,09
prijs per stuk
Intersteel Cilinderslot zwart SKG klasse 2, rechthoekige voorplaat 25x238 mm
€39,09
prijs per stuk
Intersteel Cilinderslot magnetisch met sluitkom
€16,99
prijs per set
Intersteel Cilinderslot magnetisch Zwart met sluitkom
€18,99
prijs per stuk
Opleg voordeurslot, Links, 60 mm
€26,49
prijs per stuk
Opleg voordeurslot rechts, 60 mm
€38,49
prijs per stuk
Opleg voordeurslot, links, 50 mm
€34,09
prijs per stuk
Opleg voordeurslot, Rechts, 50 mm
€34,09
prijs per stuk

Cilindersloten

Cilindersloten voor insteeksloten zijn de veiligste en meest betrouwbare sloten. Een insteekslot heeft zijn naam te danken aan het feit dat het gehele slot in de deur wordt gestoken. Meubelbeslagonline biedt cilindersloten aan van Intersteel aan in verschillende kleuren. Zo zijn er zwarte, witte en RVS insteeksloten verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij cilindersloten aan met een magnetische sluiting. De dagschoot wordt door de magneet naar buiten getrokken wanneer deur wordt gesloten. Het voordeel hiervan is dat de schoot niet uitsteekt, wanneer deur open staat. Wanneer u niet het juiste cilinderslot of insteekslot kunt vinden, staat Meubelbeslagonline klaar om u te helpen.

Een cilinderslot vervangen

Wanneer uw cilinderslot of insteekslot stuk is kunt u het slot vervangen. De eerste stap is om het huidige cilinderslot te verwijderen uit de deur. Dit doet u door de schroeven aan de voor- en zijkant van de deur los te draaien. Wanneer alle schroeven zijn verwijderd, kunt u het volledige binnenwerk uit de deur schuiven. Vergeet niet om eerst de deurklink en het deurschild weg te halen. Een slot kan met behulp van de sleutel uit de deur worden gehaald. Hierna kunt u het nieuwe cilinderslot in de deur plaatsen en vastzetten met de schroeven.

Hoe draai je een dagschoot om?

Onze cilindersloten of insteeksloten zijn geschikt voor elke draairichting, omdat de dagschoot omkeerbaar is. De dagschoot is het onderdeel van een slot met één schuine kant dat beweegt wanneer u de deurklink of deurknop beweegt. Het kan zijn dat de dagschoot van uw deur niet de juist kant op wijst. Het is mogelijk om de dagschoot van een insteekslot om te draaien. U kunt een schroevendraaier of een ander scherp voorwerp in de opening achter de schoot steken. Vervolgens moet dit hendeltje omhoog geduwd worden. Hierdoor zal de dagschoot loskomen en uit het slot steken. Nu kunt u de schoot eenvoudig omdraaien en weer terugduwen in het slot. Check vervolgens of de dagschoot weer naar behoren functioneert. U kunt de instructie ook bekijken in onze video.