Projecten
Al 291.000 tevreden klanten
Gratis verzending boven €99,- (NL)
Verzendkosten €4,95
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Tuinbeslag

Tuinbeslag

Tuinbeslag

Bij Meubelbeslagonline is er verschillend bouw en- tuinbeslag verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een paalornament om uw hekwerk aan te bevestigen, of naar sloten om uw tuin veilig af te sluiten: in ons assortiment kunt u allerlei hang en- sluitwerk gemaakt van verschillende materialen vinden.

Zoekt u een geschikte sluiting voor uw tuindeur of hek zodat bijvoorbeeld uw kinderen onbezorgd kunnen spelen in de tuin? Wij hebben divers beveiligings- en tuinbeslag, denk bijvoorbeeld aan boerenklinkstellen en tuinheksluitingen. Deze sluitingen zijn gemaakt van het materiaal RVS en in verschillende kleuren te verkrijgen.

Vlechtschermsteunen

Als u bijvoorbeeld van plan ben een tuinscherm/schutting te plaatsen, zult u vlechtschermsteunen nodig hebben. Bij ons zijn deze gemaakt van staal. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld een houten schutting. De steunen worden geleverd met bijbehorende schroef.

Paalhouders en paalornamenten

U kunt kiezen uit verschillende paalhouders, met punt en zonder punt. Baseer uw keuze op de ondergrond die u gebruikt. Al onze paalhouders zijn verzinkt. Bent u tevreden met de positie van uw hek? Maar zou u het graag nog iets beter afgewerkt zien? Dan kunt u kiezen uit verschillende zilverkleurige paalornamenten. Deze zorgen ervoor dat uw hek of ander bouwwerk een luxueuze uitstraling krijgt.

Duim en- kruishengen

Mocht u van plan zijn een hek of deur te willen plaatsen voor uw tuin of oprit, dan kan het handig zijn te kiezen voor duim en- kruishengen. Dit zorgt ervoor dat uw hek of deur stevig wordt gemonteerd en zo tijden vooruit kan.